CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 14Next
Return Post new threads
Show: 81712|Reply: 344

Siapa classmate Sultan/anak sultan/orang kenamaan, masuk sini ....

[Copy link]

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 24-10-2006 01:44 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by nafizzz at 3-6-2011 10:35

[ Last edited by  nafizzz at 12-1-2008 07:45 PM ]
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 25-10-2006 08:06 AM |All posts
anak sedara sultan pahang, pompuan.. my classmate dari form 1-5..
family dia glamer jap lepas abg dia ari tu masuk newspaper..tikam mak dia ke pak dia yg sampai mati tu..tu her brother la..
My web: http://trendyselections.com
http://www.facebook.com/TrendyLadiesOnline
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 25-10-2006 01:06 PM |All posts
Ye ke? I pun ada baca paper. Dia ada problem ke sejak sekolah lagi? I dengar dia ni frust sebab berpisah dengan girlfriend dia..

MY classmate ni, Sultan Mizan masa di sekolah ,memang baik betul, tak sombong. Dia tak kacau orang perempuan. Dia kahwin pun umurnya agak lewat. I respect dengan dia.

Masa tu ada 2 orang sepupu dia lagi dalam class i... Tengku Noor Alina dan Raja Noor Diana.. Semua baik dan tak sombong..

Mak kawan I kerja di Istana dan dia ada bagitau memang pihak istana layan pekerja mereka dengan baik.

Setiap tahun, pihak Istana akan membuka kawasan persekitaran istana untuk rakyat  bersiar-siar.. Waktu tu  ramai orang ke sana hingga ke malam.. Bersembang kami sampai ke malam..Sambil tu makan kacang putih...  Macam pesta la, ada jual barang-barang seperti makanan baju dsbnya.Zaman 70an dan 80an ni, orangnya baik-baik dan innocent belaka ,tak macam sekarang ni. hehehe. Seronok betul bila ingat zaman dulu-dulu..

[ Last edited by  nafizzz at 25-10-2006 01:12 PM ]
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 25-10-2006 02:26 PM |All posts
Datine Azrene menantu  PL, classmate CC masa matrikulasi...
"Bukan gunung yang hendak ditawan, akan tetapi...diri sendiri"
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 26-10-2006 10:48 AM |All posts
bukan classmate org kenamaan tapi org yg ada byk hubungan dgn org kenamaan.. hehhehe.. saya ex classmate noritta shamsuddin..

jgn marah ek.. di bulan yg mulia ini
Reply

Props Report

dayang_r This user has been deleted
Post on 26-10-2006 11:32 AM |All posts
Saya classmate dengan PAP Fadzilah Lubabul Bulqiah dulu.
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 26-10-2006 12:12 PM |All posts
Originally posted by dayang_r at 26-10-2006 11:32 AM
Saya classmate dengan PAP Fadzilah Lubabul Bulqiah dulu.

Tentu awak ni sekolah dulu kat Science College ye..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 26-10-2006 12:43 PM |All posts
tak ada  kelas yang sama dengan orang kenamaan ......
Reply

Props Report

Super Moderator

paradigm shift

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

Super Moderator

Post on 26-10-2006 12:48 PM |All posts
Kalau ada pic masa sekelas tu lagi baik ler leh share ngan kawan2 .... kalau setakat baca posting je, lemau lah rasa.... anyone? mesti cute kan kawan2 korang masa bersekolah dulu
My friends, love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we'll change the world.
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 26-10-2006 01:30 PM |All posts
my friend... classmate anak sultan johor...
Reply

Props Report

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 26-10-2006 02:59 PM |All posts
Originally posted by yipun78 at 26-10-2006 12:48 PM
Kalau ada pic masa sekelas tu lagi baik ler leh share ngan kawan2 .... kalau setakat baca posting je, lemau lah rasa.... anyone? mesti cute kan kawan2 korang masa bersekolah dulu


:setuju: ngan Yip....anybody can claim depa classmate ngan dorang ni kan....
♥ With you, Each and everyday is a bonus - Whether it be for one moment, One day or a million moments. Being with you makes me Feel new and bright. Being able to be just us. With you we both create A wealth of warmth Rising from our hearts. A happy atmosphere of love.

Each and everyday is a bonus. I feel lucky and alive. You fill me with youth And masses and masses of Tender loving care. I treasure every moment with you. Thank you for coming into my life.  ♥
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 26-10-2006 04:59 PM |All posts
scanner dah hancusss...so tak leh nak scan lerr...cukup la kata seclassmate...nak caya idak, terserah lerrr...kalau sekelas pun, ia bukanlah jadi satu kebanggaan sebab semuanya adalah insan biasa....bagi CC, CC sekadar menjawab persoalan si nafizz tu je...coz dia tanya sekelas ngan sape...itu aje...
"Bukan gunung yang hendak ditawan, akan tetapi...diri sendiri"
Reply

Props Report

Super Moderator

paradigm shift

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

Super Moderator

Post on 26-10-2006 06:40 PM |All posts
Originally posted by caricari at 26/10/06 04:59 PM
scanner dah hancusss...so tak leh nak scan lerr...cukup la kata seclassmate...nak caya idak, terserah lerrr...kalau sekelas pun, ia bukanlah jadi satu kebanggaan sebab semuanya adalah insan biasa.. ...



No prob  CC cuma kekadang seronok tgk pic mereka2 ni masa teenager n such, tu yg tanya, kalo sesapa ada copy masa dok sekelas.....
My friends, love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we'll change the world.
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 26-10-2006 07:02 PM |All posts
pernah sekelas n jd kawan baik cucu sedara tan sri isa samad,kaya tak hengat tapi tak sombong.slalu gak tido umah die n ayah die bawak gi lepak2 golf club,makan eskrim rega nak dekat doploh hingget.hehe..baik die sni,suke belanje aku walopon tak dimintak belanje.pernah tengok die bwk cek kosong,ayah die bagi:O pastu die kua skolah,ade gak jumpe sekali sekale.terserempak kat klcc etc.tapi die still tak sombong,tego.skang dah lost contact dah
Reply

Props Report

Super Moderator

paradigm shift

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

Super Moderator

Post on 26-10-2006 07:05 PM |All posts
Originally posted by damiqula at 26/10/06 07:02 PM
pernah sekelas n jd kawan baik cucu sedara tan sri isa samad,kaya tak hengat tapi tak sombong.slalu gak tido umah die n ayah die bawak gi lepak2 golf club,makan eskrim rega nak dekat doploh hingget ...



Ni sempena Hari Raya yg mulia ni beb, cuba ler sambungkan balik silaturrahim tu
My friends, love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we'll change the world.
Reply

Props Report

dayang_r This user has been deleted
Post on 26-10-2006 07:51 PM |All posts
Originally posted by LailaTempawan at 26-10-2006 12:12

Tentu awak ni sekolah dulu kat Science College ye..


Nope :lol
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-10-2006 09:18 AM |All posts
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior was megawati anak tan sri isa samad..very baik n generous.. tak sombong langsung.
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-10-2006 09:45 AM |All posts
classmate dgn cucunda sultan pahang dr form 1-3..
skrg dah lost contact..
~Jika doa kita dimakbulkan itu tanda rahmat ALLAH pada kita.
Jika lewat dimakbulkan itu kerana ALLAH menyimpannya
ke waktu paling sesuai utk kita yg mana mungkin kegembiraannya berganda.
Jika tak dimakbulkan sebenarnya percayalah ALLAH akan
memberikan sesuatu yg lebih baik untuk kita.~

-->http://ajergiler80.blogspot.com/<--
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-10-2006 11:58 AM |All posts
Schoolmate and satu batch dgn Permaisuri Brunei..Cik Puan Azrinaz ...
Reply

Props Report

AMaY This user has been deleted
Post on 28-10-2006 09:11 AM |All posts
tak classmate la, tp schoolmate, satu year dengan Anak Sultan Johor & anak bekas Setiausaha kerajaan negeri johor
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 28-10-2006 02:03 PM |All posts
boss sok classmate SB masa kat SOAS
Reply

Props Report

Deactivate

tgh cari keje baru

Post on 29-10-2006 12:53 AM |All posts
Originally posted by teacher at 27-10-2006 09:18 AM
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior  ...

ko brapa tahun senior mega?
shoot u to death. kill kill kill. die die die.
-------------------------------------------
mencari kepala peledak lagi sekali
Reply

Props Report

Post on 29-10-2006 12:57 AM |All posts
Originally posted by teacher at 27-10-2006 09:18 AM
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior  ...



Tan Sri Isa Samad yg kes corrupt to ke? Buat ape anak dia nak eksyen, malu adalah.:nyorok:
Reply

Props Report

Deactivate

tgh cari keje baru

Post on 29-10-2006 12:59 AM |All posts

Reply #23 prissy's post

masa tu citer tak kuar lagi.... still zaman jadi MB...
shoot u to death. kill kill kill. die die die.
-------------------------------------------
mencari kepala peledak lagi sekali
Reply

Props Report

Laviana This user has been deleted
Post on 29-10-2006 03:15 AM |All posts
Originally posted by willy__wonka at 27-10-2006 11:58 AM
Schoolmate and satu batch dgn Permaisuri Brunei..Cik Puan Azrinaz ...


Sorry to say ... Permaisuri Brunei hanya Raja Isteri PA Hjh Saleha ... PI Azrinaz tu kira isteri Sultan Brunei jer ..
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 23-10-2014 01:08 PM , Processed in 0.362264 second(s), 34 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top