Siapa classmate Sultan/anak sultan/orang kenamaan,masuk sini .... - Gosip Para Kenamaan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 87483|Reply: 343

Siapa classmate Sultan/anak sultan/orang kenamaan, masuk sini ....

[Copy link]
Post time 24-10-2006 01:44 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by nafizzz at 3-6-2011 10:35

[ Last edited by  nafizzz at 12-1-2008 07:45 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2006 08:06 AM | Show all posts | Share
anak sedara sultan pahang, pompuan.. my classmate dari form 1-5..
family dia glamer jap lepas abg dia ari tu masuk newspaper..tikam mak dia ke pak dia yg sampai mati tu..tu her brother la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2006 01:06 PM | Show all posts | Share
Ye ke? I pun ada baca paper. Dia ada problem ke sejak sekolah lagi? I dengar dia ni frust sebab berpisah dengan girlfriend dia..

MY classmate ni, Sultan Mizan masa di sekolah ,memang baik betul, tak sombong. Dia tak kacau orang perempuan. Dia kahwin pun umurnya agak lewat. I respect dengan dia.

Masa tu ada 2 orang sepupu dia lagi dalam class i... Tengku Noor Alina dan Raja Noor Diana.. Semua baik dan tak sombong..

Mak kawan I kerja di Istana dan dia ada bagitau memang pihak istana layan pekerja mereka dengan baik.

Setiap tahun, pihak Istana akan membuka kawasan persekitaran istana untuk rakyat  bersiar-siar.. Waktu tu  ramai orang ke sana hingga ke malam.. Bersembang kami sampai ke malam..Sambil tu makan kacang putih...  Macam pesta la, ada jual barang-barang seperti makanan baju dsbnya.Zaman 70an dan 80an ni, orangnya baik-baik dan innocent belaka ,tak macam sekarang ni. hehehe. Seronok betul bila ingat zaman dulu-dulu..

[ Last edited by  nafizzz at 25-10-2006 01:12 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2006 02:26 PM | Show all posts | Share
Datine Azrene menantu  PL, classmate CC masa matrikulasi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 10:48 AM | Show all posts | Share
bukan classmate org kenamaan tapi org yg ada byk hubungan dgn org kenamaan.. hehhehe.. saya ex classmate noritta shamsuddin..

jgn marah ek.. di bulan yg mulia ini
Reply

Use magic Report

dayang_r This user has been deleted
Post time 26-10-2006 11:32 AM | Show all posts | Share
Saya classmate dengan PAP Fadzilah Lubabul Bulqiah dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 12:12 PM | Show all posts | Share
Originally posted by dayang_r at 26-10-2006 11:32 AM
Saya classmate dengan PAP Fadzilah Lubabul Bulqiah dulu.

Tentu awak ni sekolah dulu kat Science College ye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 12:43 PM | Show all posts | Share
tak ada  kelas yang sama dengan orang kenamaan ......
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 12:48 PM | Show all posts | Share
Kalau ada pic masa sekelas tu lagi baik ler leh share ngan kawan2 .... kalau setakat baca posting je, lemau lah rasa.... anyone? mesti cute kan kawan2 korang masa bersekolah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 01:30 PM | Show all posts | Share
my friend... classmate anak sultan johor...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 02:59 PM | Show all posts | Share
Originally posted by yipun78 at 26-10-2006 12:48 PM
Kalau ada pic masa sekelas tu lagi baik ler leh share ngan kawan2 .... kalau setakat baca posting je, lemau lah rasa.... anyone? mesti cute kan kawan2 korang masa bersekolah dulu


:setuju: ngan Yip....anybody can claim depa classmate ngan dorang ni kan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 04:59 PM | Show all posts | Share
scanner dah hancusss...so tak leh nak scan lerr...cukup la kata seclassmate...nak caya idak, terserah lerrr...kalau sekelas pun, ia bukanlah jadi satu kebanggaan sebab semuanya adalah insan biasa....bagi CC, CC sekadar menjawab persoalan si nafizz tu je...coz dia tanya sekelas ngan sape...itu aje...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 06:40 PM | Show all posts | Share
Originally posted by caricari at 26/10/06 04:59 PM
scanner dah hancusss...so tak leh nak scan lerr...cukup la kata seclassmate...nak caya idak, terserah lerrr...kalau sekelas pun, ia bukanlah jadi satu kebanggaan sebab semuanya adalah insan biasa.. ...



No prob  CC cuma kekadang seronok tgk pic mereka2 ni masa teenager n such, tu yg tanya, kalo sesapa ada copy masa dok sekelas.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 07:02 PM | Show all posts | Share
pernah sekelas n jd kawan baik cucu sedara tan sri isa samad,kaya tak hengat tapi tak sombong.slalu gak tido umah die n ayah die bawak gi lepak2 golf club,makan eskrim rega nak dekat doploh hingget.hehe..baik die sni,suke belanje aku walopon tak dimintak belanje.pernah tengok die bwk cek kosong,ayah die bagi:O pastu die kua skolah,ade gak jumpe sekali sekale.terserempak kat klcc etc.tapi die still tak sombong,tego.skang dah lost contact dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2006 07:05 PM | Show all posts | Share
Originally posted by damiqula at 26/10/06 07:02 PM
pernah sekelas n jd kawan baik cucu sedara tan sri isa samad,kaya tak hengat tapi tak sombong.slalu gak tido umah die n ayah die bawak gi lepak2 golf club,makan eskrim rega nak dekat doploh hingget ...



Ni sempena Hari Raya yg mulia ni beb, cuba ler sambungkan balik silaturrahim tu
Reply

Use magic Report

dayang_r This user has been deleted
Post time 26-10-2006 07:51 PM | Show all posts | Share
Originally posted by LailaTempawan at 26-10-2006 12:12

Tentu awak ni sekolah dulu kat Science College ye..


Nope :lol
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2006 09:18 AM | Show all posts | Share
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior was megawati anak tan sri isa samad..very baik n generous.. tak sombong langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2006 09:45 AM | Show all posts | Share
classmate dgn cucunda sultan pahang dr form 1-3..
skrg dah lost contact..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2006 11:58 AM | Show all posts | Share
Schoolmate and satu batch dgn Permaisuri Brunei..Cik Puan Azrinaz ...
Reply

Use magic Report

AMaY This user has been deleted
Post time 28-10-2006 09:11 AM | Show all posts | Share
tak classmate la, tp schoolmate, satu year dengan Anak Sultan Johor & anak bekas Setiausaha kerajaan negeri johor
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2006 02:03 PM | Show all posts | Share
boss sok classmate SB masa kat SOAS
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2006 12:53 AM | Show all posts | Share
Originally posted by teacher at 27-10-2006 09:18 AM
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior  ...

ko brapa tahun senior mega?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2006 12:57 AM | Show all posts | Share
Originally posted by teacher at 27-10-2006 09:18 AM
dulu masa kat utp, my room next to nurul izzah..gi kelas sama2 sbb kitorg classmate..very da bomb!!masa aku kawin pun dia dtg, masa dia kawin aku tgh final exam..
dulu masa kat sekolah, my junior  ...



Tan Sri Isa Samad yg kes corrupt to ke? Buat ape anak dia nak eksyen, malu adalah.:nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2006 12:59 AM | Show all posts | Share

Reply #23 prissy's post

masa tu citer tak kuar lagi.... still zaman jadi MB...
Reply

Use magic Report

Laviana This user has been deleted
Post time 29-10-2006 03:15 AM | Show all posts | Share
Originally posted by willy__wonka at 27-10-2006 11:58 AM
Schoolmate and satu batch dgn Permaisuri Brunei..Cik Puan Azrinaz ...


Sorry to say ... Permaisuri Brunei hanya Raja Isteri PA Hjh Saleha ... PI Azrinaz tu kira isteri Sultan Brunei jer ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

8-7-2015 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.165574 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list