Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
12Next
Return to list New
24439
View
26
Reply

Baju untuk Dinner Party

[Copy link]

Author: kutat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2009 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Ada sesiapa boleh recommend tak baju untuk dipakai untuk dinnerparty....kira jabatan punya dinner lah...kalu boleh bagi suggestion,letak dengan gambar sekali....tema dia "star of red carpet". tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 11:59 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 12:04 PM | Show all posts
aku ari tuh pon pakai baju dari nichi.... 49 hengget je.... mengerlip yerr..

chiffon top ngan black pant...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 12:05 PM | Show all posts
survey kat mid valley... sana byk gak baju2 glam
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 05:37 PM | Show all posts
untuk red carpet tuxedo the best
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2009 12:15 AM | Show all posts
tumpang TT ekk

nak tanya apa pakaian yang sesuai untuk lelaki jika   Dress Code:  Masquerade (Smart and Formal).  ?

Cheers
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2009 08:32 AM | Show all posts
Post Last Edit by kutat at 25-11-2009 08:33

tq semua..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2009 04:09 PM | Show all posts
untuk rujukan TT,

http://www.nichii.com.my/ladies1.html
me_on_u Post at 24-11-2009 11:59
dah serve dua tempat tapi seme jual pakaian wanita ke memang tempat tu jual pakaian wanita jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2009 04:11 PM | Show all posts
Post Last Edit by kutat at 25-11-2009 16:23

8# kutat
Ada tak tempat sewa pakaian ..mcm yg artis dok pakai tuh nak beli tak termampu la pulak sekadar nak pakai satu malam jer..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2009 05:30 PM | Show all posts
i ada several collection utk red carpet dinner time blaja last 2 year. masih chantek dan sgt sgt elok. if berminat pm ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2009 09:10 PM | Show all posts
aku rse TT tanye baju untuk lelaki kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2009 07:42 AM | Show all posts
aku rse TT tanye baju untuk lelaki kan?
valeo86 Post at 25-11-2009 21:10

yer tepat.. nak tanya  baju untuk lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2009 09:41 PM | Show all posts
kat kedai bundle pun ade pkaian yg ok. lg murah.
kalau xnk, pilih kemeja yg sesuai dan up to date
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2009 09:09 AM | Show all posts
Cam ni lah ...
Baru grandious sikit ...





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2009 10:40 AM | Show all posts
Cam ni lah ...
Baru grandious sikit ...





http://moviesblog.mtv.com/wp-content/uploads/2009/0 ...
Jesse_Mccartney Post at 3-12-2009 09:09


baru ngancam nii...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2009 11:53 PM | Show all posts
mak aiii...mantap ni klu gi dinner mcm gmbr kat atas tu...teringin aku nak pakai mcmtu...tp segan la...terlalu formal
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2009 11:54 PM | Show all posts
mak aiii...mantap ni klu gi dinner mcm gmbr kat atas tu...teringin aku nak pakai mcmtu...tp segan la...terlalu formal
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2009 07:03 PM | Show all posts
17# berwang05

biasenye untuk dinner.. formal is one suit lar..

kalo takmo formal sangat, pakai kemeja tangan panjang n sluar slack hitam..

that would be great
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2009 08:10 PM | Show all posts
betul...mari kita berdinner
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 12:19 AM | Show all posts
tumpang TT ekk

nak tanya apa pakaian yang sesuai untuk lelaki jika   Dress Code:  Masquerade (Smart and Formal).  ?

Cheers
Feno Post at 24-11-2009 06:15 PM


cuba yg ni




kat kota damansara ada tempat kasi sewa baju, member aku pinjam ari tu dalam rm100
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 09:42 AM | Show all posts
aku lak nak mintak advice tema 'Night of Elegance-You Are the Star'
mintak pendpat men punya ek...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 10:41 AM | Show all posts
jika betul2 formal dinner go for black tuxedo ....mmg bergaya, keunggulan dan mantap
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 03:12 PM | Show all posts
klaw segan nk pkai tuxedo..
pkai Vest..yeah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 04:22 PM | Show all posts
sebut pasal vest ni nak jaga gak....make sure waiter kat function tu bukan yg jenis pakai vest juga...nanti serupa tak sama plak.....

klaw segan nk pkai tuxedo..
pkai Vest..yeah...
ijoy_brady Post at 9-12-2009 15:12
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2009 04:10 PM | Show all posts
20# narif


thanks for the advise, baru ada ide mana nak cari/sewa nanti ..


Cheers !!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.144150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list