Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
2931
View
20
Reply

Bio Aura Lelong!!!

[Copy link]

Author: QAX       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2010 07:47 PM | Show all posts |Read mode
Salam

Sape nak bio aura murah2....



RM1200 jek.... berminat pm aku... tolong kengkawan....

selagi stok masih ada... baru 1 year warranty....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 07:52 PM | Show all posts
hai-o punye produk ke nie?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 08:15 PM | Show all posts
tolong jangan tak tolong..kesian nak bayar rm 20k tuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2010 12:14 AM | Show all posts
a'ah hai-o... jgn cakap kuat2....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2010 12:15 AM | Show all posts
tolong jangan tak tolong..kesian nak bayar rm 20k tuh..
dainese Post at 10-1-2010 20:15



tawuu takpe....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 07:51 PM | Show all posts
nak kena byr cash ker?
aku kat bp jhr ni kalau beli camner?
ada warranty ker?
if ada poblem/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 07:55 PM | Show all posts
nak kena byr cash ker?
aku kat bp jhr ni kalau beli camner?
ada warranty ker?
if ada poblem/
aysha28 Post at 14-1-2010 19:51


bole nak anta... tapi kena tgu time turun johor la... bukan selalu... cash sahaja....

kalo ada problem sila refer pada cawangan Hai=O berdekatan... warranty 1 tahun....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 08:41 PM | Show all posts
Salam

Sape nak bio aura murah2....



RM1200 jek.... berminat pm aku... tolong kengkawan....

selagi stok masih ada... baru 1 year warra ...
QAX Post at 10-1-2010 19:47


WAAAAAAAAAAA..
MURAH GILER
brg ni bukan hrg rm1200
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2010 01:46 AM | Show all posts
WAAAAAAAAAAA..
MURAH GILER
brg ni bukan hrg rm1200
PutriCahaya Post at 14-1-2010 20:41


ape tunggu lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2010 09:04 PM | Show all posts
brg ni kalau nak self collect di Kl tk boleh ke?
nak bank in beribu riban ni rasa tk kot..biasala nk tgk brg dulu baru boleh beli brg ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2010 07:20 AM | Show all posts
bleh je... habaq kat mana..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 08:12 AM | Show all posts
banyak rugi ni bro..kalau x silap harga dia rm2080 kan...berapa ketul ada lg bro?.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 04:46 PM | Show all posts
ada stok lagi ke ni???
huhuhuhu murah sehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2010 07:05 PM | Show all posts
ada... sape nak.. serius pm aku.. stok bergantung ada masa ke masa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2010 07:12 PM | Show all posts
untuk pengetahuan... barang neh bukan aku punya... aku tolong orang jek... aku tak dekena mengena ngan Hai-O... so jgn la tanye memacam sgt... aku pon tak tau.... sape serius nak.. aku akan bagi no kontek orang yg berkenaan....

yg aku tau...

bleh COD kat memane pon kat semenanjung... kat KL je takde cas... tempat lain ade cas.... depend pada tempat...

takde khidmat pemasangan.... blaja la pasang sendrik tak susah pon... 15minit siap....

ada 1yr warranty....

CASH only...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 10:16 PM | Show all posts
untuk pengetahuan... barang neh bukan aku punya... aku tolong orang jek... aku tak dekena mengena ngan Hai-O... so jgn la tanye memacam sgt... aku pon tak tau.... sape serius nak.. aku akan bagi no ko ...
QAX Post at 18-1-2010 19:12


nanti saya cfm kanbalik ye
sebab rasa mm nak la
murah giler
ini lain yg di tnya lain plak yg di jwb..
huhuhu
biasala brg direct selling kdgtu kualiti sama je cuma nasibla kalau dah beli tu beli yg mahal tetiba brg yg sama dgn harga murah
waduhh
kalau ada email person yg jual tu bagi saya ye saya nk tahu detail..
atau emailkan pd saya detail brg ni
sini bukan tkde org jual
tapi stokis negeri tutup sokmo
ntah apa la dlm tv iklan bagai nak rak sini tkde pun kemajuan
huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2010 09:31 PM | Show all posts
dah pm.............
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 11:25 AM | Show all posts
Saya ada menjual penapis air Imtiyaaz, syarikat bumiputera. Harga RM598.
Penghantaran percuma.
Penapis Air Imtiyaaz merupakan antara yang termurah dipasaran kerana tidak mengamalkan sistem MLM.
- Produk Bumiputra dan HALAL
- Mempunyai alkali yg tinggi pH9.7 (disahkan oleh SIRIM)
- Mempunyai 5 penapis (empat di dalam dan satu di luar)
- Kos penyelenggaraan yang murah (Penapis berharga hanya dari RM35 hingga RM120).
- Jaminan setahun (Kad jaminan disertakan)
Bagi yang ingin mendapatkannya, sila PM jika berminat.

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 11:50 AM | Show all posts
[quote]Saya ada menjual penapis air Imtiyaaz, syarikat bumiputera. Harga RM598.
Penghantaran percuma.
Penapis Air Imtiyaaz merupakan antara yang termurah dipasaran kerana tidak mengamalkan sistem MLM.
- P ...
fixxen Post at 22-1-2010 11:25 [/quote ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2010 07:49 PM | Show all posts
jual barang HALAL.... perangai macam HARAMMMMM....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2010 07:20 AM | Show all posts
stok masih ada....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.230657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list