CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 72Next
Return Post new threads
Show: 250485|Reply: 1795

Hilangkan tanda hitam di celah ketiak, pangkal peha dan alur2 punggung

[Copy link]

Rank: 5Rank: 5

Post on 9-9-2003 12:05 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 kelangkang dan dia alur2 punggung blkg.

caranya:
setiap mandi pagi/ptg, ambil pencuci wanita dan sapukan di celah2 yg kehitaman, biarkan 2 minit.. sambil2 tu bole laa berus gigi.. basuh muka..
kemudian ambil tuala muka  putih .. kalo tak der.. amik cotton muka..
sentalkan di celah2.. yg kehitaman tersebut.. dan hasilnya tanda2 hitam akan terlekat pd tuala dan lakukan setiap hari.. mmg berkesan..

last sekali.. lap2 kering2 badan , sapukan pula losyen gamat..
ermm... wangii...

cube.e. jgn tak cuberr,
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 9-9-2003 04:53 PM |All posts
hik hik hik
nak cuba la nih

susah betul
tanya ayah
ayah suruh tanya mak
tanya mak
mak suruh tanya ayah

hohohohoho
sabo sabo....
Imagine there's no countries,
it isn't hard to do,
nothing to kill or die for,
and no religion too.
Imagine all the people,
living life in peace
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 10-9-2003 09:04 AM |All posts
DL,
  akak tak paksaa tau... , sat g parents DL ingat akak cucuk anak dia soh beli brgan Serigama lak :stp:

ni sekadar info yg akak nak share lam forum
Reply

Props Report

Post on 10-9-2003 09:30 AM |All posts
Duta cuba la dulu.....kalau ok....asma beli kemudian...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 10-9-2003 10:06 AM |All posts
cesss
kau mempergunakan haku yerk

hik hik
dont worry la akak
duta tak kene cocok ngan akak
hik hik hik
mungkin inilah namanya naluri kewanitaan

hahahahahaha
Imagine there's no countries,
it isn't hard to do,
nothing to kill or die for,
and no religion too.
Imagine all the people,
living life in peace
Reply

Props Report

blur_cherry This user has been deleted
Post on 10-9-2003 10:45 AM |All posts
Originally posted by iqyniqaa at 9-9-2003 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...


hai iqyniqaa,

memang ade ke pencuci wanita gamat? tak tau la pulak...kalau ade, boley la beli sbb all this while blur gune lactacyd punye hygenic wash. Since dah ade gamat punye hygenic wash ni, nak tukar la. Sbb barangan gamat ni memang ok pun. Blur ade pakai krim gamat utk bg luka cepat kering mase lepas bersalin dulu & gel gamat pulak utk ruam baby...
Reply

Props Report

elen_kewl This user has been deleted
Post on 10-9-2003 11:47 AM |All posts
kat ner nak dapat benda nih?? kat farmasi?//kedai runcit?/???
leh hilangkan hitam kat lutut takz?
Reply

Props Report

mimi This user has been deleted
Post on 10-9-2003 11:56 AM |All posts

bagus tu iqyn..

bolehlah saya cuba nanti..lagi pun belanja tak byk kan?..berapa lama baru nampak kesan...lotion gamat tuh boleh pakai di muke tak iqyn..boleh hilangkan parut di muka ker?
Reply

Props Report

mimi This user has been deleted
Post on 10-9-2003 11:59 AM |All posts

iqyn

agak iqyn berapa kos nyer...lotion serigama & pencuci wanita gamat tuh? interseted gak nih...
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 10-9-2003 01:53 PM |All posts
Originally posted by mimi at 10-9-2003 11:59 AM:
agak iqyn berapa kos nyer...lotion serigama & pencuci wanita gamat tuh? interseted gak nih...


mimi, kosnya tak mahall mana.. dlm RM 34 mimi PM iqyn yek.. sat g MOD jeling2 kangg :stp:

losyen tak sesuai tuk letak di muka sbb oily.. utk parut iqyn prefer JEL utk parut2 baru @ KRIM utk parut2 lama tp KRIM ni kena letak pd parut jerr tak boleh apply satu muka sbb oily. kalau JEL boleh sapu satu muka dan buat masker.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 11-9-2003 03:00 PM |All posts
Originally posted by iqyniqaa at 9-9-2003 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...


brape harganya.. mahal tak
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 11-9-2003 03:26 PM |All posts
Originally posted by amrulfiq at 11-9-2003 03:00 PM:
brape harganya.. mahal tak


tak mahai... losyen Rm 17, pencuci wanita pon RM 17. alamakk.. PM ler..  MOD dah jeling2 tuh :stp:
Reply

Props Report

cuki-cuki This user has been deleted
Post on 12-9-2003 03:40 PM |All posts
kat mana nak dapat?... i ni bekerja... time cuti jer boleh kuar... ada tak dealer around kl?...

kalau boleh nak mintak webpage sekali...

i baru bercadang nak guna krim between(sendayu)... tapi kalau dah ada yang mencuba dan berkesan, better lagi kalau gamat...  gamat kan elok...
Reply

Props Report

cuki-cuki This user has been deleted
Post on 12-9-2003 03:43 PM |All posts
kat mana nak dapat benda ni?.. i ni bekerja.. time cuti jer baru dapat kuar... ada tak dealer kat area kl?....

(dengan malu-malunya...) ada tak webpage pasal serigama ni?....
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 12-9-2003 04:08 PM |All posts
Originally posted by cuki-cuki at 12-9-2003 03:43 PM:
kat mana nak dapat benda ni?.. i ni bekerja.. time cuti jer baru dapat kuar... ada tak dealer kat area kl?....

(dengan malu-malunya...) ada tak webpage pasal serigama ni?....


boleh dptkan dr i...   maap ler cuki2 sini i tak promote.. nanti i PM u ok..
Reply

Props Report

cuki-cuki This user has been deleted
Post on 13-9-2003 08:53 AM |All posts
iqyniqaa.... i dah baca webpage u... meh sini email u... cuki nak order le barangan tu..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-9-2003 03:37 PM |All posts
Woit...kat ana nak cari cream nie? Mujarab ker? kasi lah secara detail skit mengenai produk nie
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 15-9-2003 04:15 PM |All posts
Originally posted by DragonLady82 at 15-9-2003 03:37 PM:
Woit...kat ana nak cari cream nie? Mujarab ker? kasi lah secara detail skit mengenai produk nie


cream ni tak terdpt di farmasi. pd dealer2 Luxor jer ader..
ermm kalo nak detail, rasenya iqyn ader citekan sblm2 ni...
ape2 pon Pm iqyn kay...
Reply

Props Report

Post on 16-9-2003 09:26 AM |All posts
Originally posted by iqyniqaa at 2003-9-9 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...


iqyn, pencuci wanita gamat ni fungsinya utk membersihkan tempat-tempat yg iqyn nyatakan di atas ke atau untuk cucian vagina? kalau kekuatan pencuci ni boleh menghilangkan tanda-tanda hitam tu, kalau dicuci kat vagina, tak mengeringkan ke?
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 16-9-2003 11:49 AM |All posts
Originally posted by ernshi at 16-9-2003 09:26 AM:
iqyn, pencuci wanita gamat ni fungsinya utk membersihkan tempat-tempat yg iqyn nyatakan di atas ke atau untuk cucian vagina? kalau kekuatan pencuci ni boleh menghilangkan tanda-tanda hitam tu, kala ...


cam ni, pencuci wanita serigama khas utk pencuci vagina. pencuci wanita ni terdpt antisaptik, daun sirih dan abstrak gamat. Disamping dpt mencuci vagina abstrak gmat yg ada dlm pencuci gamat dpt mencerahkan tmp2 yg kusam dan gelap. dan vagina tidak akan kering.
Reply

Props Report

lya  

Revolutioner

Berhenti Berharap

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 16-9-2003 01:07 PM |All posts
Originally posted by iqyniqaa at 16-9-2003 11:49 AM:
cam ni, pencuci wanita serigama khas utk pencuci vagina. pencuci wanita ni terdpt antisaptik, daun sirih dan abstrak gamat. Disamping dpt mencuci vagina abstrak gmat yg ada dlm pencuci gamat dpt me ...


lya guna pencuci serigama nie tapi tak tau ler plak dapat cerahkan

tmpt2 kusam dan gelap cam yg iqyn cakap tu....peh ni nak cuba lahh..
DO what makes you happy
be with who makes you SMILE
LAUGH as much as you breathe
and LOVE as long as you LIVE
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 16-9-2003 01:11 PM |All posts
Originally posted by lya at 16-9-2003 01:07 PM:
lya guna pencuci serigama nie tapi tak tau ler plak dapat cerahkan

tmpt2 kusam dan gelap cam yg iqyn cakap tu....peh ni nak cuba lahh..


Lya, cuber laa..  
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 16-9-2003 03:20 PM |All posts
Kat mana boleh beli eak? Ader sesaper kat sini agen dia tak ?
Reply

Props Report

lya  

Revolutioner

Berhenti Berharap

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 16-9-2003 03:36 PM |All posts
Originally posted by DragonLady82 at 16-9-2003 03:20 PM:
Kat mana boleh beli eak? Ader sesaper kat sini agen dia tak ?


kak iqyn kot?;)
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 16-9-2003 03:40 PM |All posts
Mungkin gak...So..jual lah kat sini....
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 24-4-2014 02:11 PM , Processed in 0.243176 second(s), 23 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top